Top10 sasniedzuEdijs wrote: 1t2h28
deviņpadsmit dienas. nais ._.
ļoti late congratz.Choilicious wrote: 3h4r1o
top #10 Latvia haip (:

3-4 cilvēkiem ar laiku aptrūkstās tēmas. Nav viegli uzturēt aktīvu šo sadaļu. Man liekas ka problēma ir tēmās. Neviens īsti nezin par ko runāt, vai arī vienkārši negrib neko rakstīt. =/BigManTyrone wrote: 6bz1b
Yo tauta.
Es te parasti neko nerakstu bet shis forums izskataas diezgan neaktiivs peedeejaa laikaa, kas notiek?![]()
Nu osu! spēlei jau nav īpašu stratu ko apspriest, visi vienkārši spēlē un ar laiku pwns nubs, bez tam, tie, kas iesāka šo visu un bija īsti aktīvisti, paši vairs nemaz nespēlē (izņemot Forseen, kurš kaut kad parādās) un pārējie jau tikai grindo spēli un laikam arī neko citu... vismaz man tā liekas.Edijs wrote: 1t2h28
3-4 cilvēkiem ar laiku aptrūkstās tēmas. Nav viegli uzturēt aktīvu šo sadaļu. Man liekas ka problēma ir tēmās. Neviens īsti nezin par ko runāt, vai arī vienkārši negrib neko rakstīt. =/
Njaa. Par agru mums vel par #Latvian domāt =/OddSilence wrote: 3j713y
Nu osu! spēlei jau nav īpašu stratu ko apspriest, visi vienkārši spēlē un ar laiku pwns nubs, bez tam, tie, kas iesāka šo visu un bija īsti aktīvisti, paši vairs nemaz nespēlē (izņemot Forseen, kurš kaut kad parādās) un pārējie jau tikai grindo spēli un laikam arī neko citu... vismaz man tā liekas.Edijs wrote: 1t2h28
3-4 cilvēkiem ar laiku aptrūkstās tēmas. Nav viegli uzturēt aktīvu šo sadaļu. Man liekas ka problēma ir tēmās. Neviens īsti nezin par ko runāt, vai arī vienkārši negrib neko rakstīt. =/
Varbūt varētu kaut kādus random valsts turnīrus sarīkot, bet diez vai panesīsies... nezinu... varbūt kādam ir kādas idejas, ko iesākt šajā "latviešu osu! komūnā" (kāda jēga bija prasīt #channel, ja te parādās viens posts reizi NEDĒĻĀ...)
P.S. Piedodiet par sliktu latviešu valodas pielietošanu šajā "postā".
Beidzot tad saņēmies un uzrakstiji.RockAmy wrote: 26266j
Heyoo!
Man šeit vēl vajadzēja uzrakstīt kaut ko 2 gadus atpakaļ, bet nezināju ko, lol. Šodien es atcerējos par to, ka draudzene kaut ko prasīja te uzrakstīt~
Spēlēju osu! ~2 gadus
Mēnesi atpakaļ pārgāju uz planšeti. //Bija ļoti neērti no sākuma, jo esmu kreile -.-
Spēlēju for fun un mērķis ir vienkārši iemācīties spēlēt labāk, nekā tagad.
Sveiks. Good luck tev sasniegt #15. =)Duucijs wrote: 6e6n
Sveiki, fellow apļu slepkavas.
Esmu mēģinājis sākt spēlēt jau 3 gadus atpakaļ, no diviem vai pat trim dažādiem kontiem (vienmēr esmu aizmirsis datus), taču nekad nebija izdevies, vienmēr apnika vai zuda motivācija mēģināt - tā līdz pagājušā gada decembrim.
Skatoties, cik ātri sanāca uzkāpt Latvijas leaderboardā, mērķis bija tik vismaz top15, taču, ar laiku apgaismojos, ka tomēr līdz tam līmenim ilgi jāspēlē un nemaz tik vienkārši tas nav, vienmēr skatoties labākus, rodas sajūta, ka es vispār neko nemāku, tāpēc tagad pārsvarā meklēju kartes ar mūziku, kas patīk, un vienkārši spēlēju prieka pēc. Kā ar visu pārējo, visam savs laiks un vieta.
peppy pls gib #latvian
Es jau pieradu pie labās rokas, jo tāpat ja spēlētu ar kreiso tad strīmot ar labo nevarētu -.-Edijs wrote: 1t2h28
Beidzot tad saņēmies un uzrakstiji.RockAmy wrote: 26266j
Heyoo!
Man šeit vēl vajadzēja uzrakstīt kaut ko 2 gadus atpakaļ, bet nezināju ko, lol. Šodien es atcerējos par to, ka draudzene kaut ko prasīja te uzrakstīt~
Spēlēju osu! ~2 gadus
Mēnesi atpakaļ pārgāju uz planšeti. //Bija ļoti neērti no sākuma, jo esmu kreile -.-
Spēlēju for fun un mērķis ir vienkārši iemācīties spēlēt labāk, nekā tagad.
Ja jau tu esi kreile tad izmanto tablet ar kreiso roku. Manam tabletam bija kkada opcija labročiem un kreiļiem.
Tev labāk patīk sēdēt šeit un rakstīt, nekā osu čillā spēle un saraksties ar teammatesOddSilence wrote: 3j713y
Team... Man čujs, ka, ja mēs arī dabūtu #latvian, tad tikai mēs divi tur Kappas spamotu... KappaForseen wrote: 3w6u4c
Oh damn, tam kanāla requestam jau gandrīz 500 zvaigznes.
Bet nopietni, kkur 10 cilvēkiem channel? Get real![]()
https://osu-ppy-sh.jeuxcrack.net/p/akkord wrote: 4m4y6y
vari kačāt mapes iekš spēles "Osu Direct!" un var uzlikt sev main menu background bildi, cita krāsa nikam chatā un tas arī viss laikam.OddSilence wrote: 3j713y
A ko tas er dod vispār?![]()
Es nezinu vai turpināt spēlēt ar planšeti ar labo roku, jo it kā sāku spēlēt labāk nekā līdz tam ar peli vai pārmācīties ar kreiso spēlēt, bet rip labā rokā - nemāku spiest podziņas tik ātri. Bēdīgi, ka pat ja cenšos, tad nekas nesanāk >.< It kā spēlēju pietiekami daudz, bet rezultāta nekāda.Edijs wrote: 1t2h28
Nekads bye. >:CRockAmy wrote: 26266j
bye.
N E V E R G I V E U P
Tev ir laiks pārbaudīt kā tev ērtāk. Es jau spēlēju ar tabletu gandrīz gadu, un es vel neesmu atradis sev perfektu tablet area. =/RockAmy wrote: 26266j
Es nezinu vai turpināt spēlēt ar planšeti ar labo roku, jo it kā sāku spēlēt labāk nekā līdz tam ar peli vai pārmācīties ar kreiso spēlēt, bet rip labā rokā - nemāku spiest podziņas tik ātri. Bēdīgi, ka pat ja cenšos, tad nekas nesanāk >.< It kā spēlēju pietiekami daudz, bet rezultāta nekāda.
Mācīšos spēlēt ar kreiso roku #yoloEdijs wrote: 1t2h28
Tev ir laiks pārbaudīt kā tev ērtāk. Es jau spēlēju ar tabletu gandrīz gadu, un es vel neesmu atradis sev perfektu tablet area. =/RockAmy wrote: 26266j
Es nezinu vai turpināt spēlēt ar planšeti ar labo roku, jo it kā sāku spēlēt labāk nekā līdz tam ar peli vai pārmācīties ar kreiso spēlēt, bet rip labā rokā - nemāku spiest podziņas tik ātri. Bēdīgi, ka pat ja cenšos, tad nekas nesanāk >.< It kā spēlēju pietiekami daudz, bet rezultāta nekāda.
http://i.imgur.com/JftPHns.jpgakkord wrote: 4m4y6y
no kurienes tas avatars ir D:
Jāsauc eksorcists.Janixs wrote: 123622
http://i.imgur.com/JftPHns.jpgakkord wrote: 4m4y6y
no kurienes tas avatars ir D:
Retry 8^ )OddSilence wrote: 3j713y
team is MAD