Okei, tuleb väike wall of text arvatavasti.
Kuna #balkan on viimane lisatud chat channel siis tegin natuke research-i ja otsisin välja kuidas nad selle said.
(NB! Kõik quote-id on moderaatorite poolt ja sellest threadist t/152009)
meie aktiivsust ja saada see chat channel. Kasutage seda threadi nagu see oleks #estonian. Rääkige mappidest, mappimisest,
pro player draamst/headest playdest, eesti mängijate draamast/headest playdest, küsige abi kogenud mängijatelt, küsige mappe,
soovitage mappe, korraldage multi lobby-sid, rääkige millest iganes.
(Jah, seda kõike saab teha ka siin aga see ei aita kuidagi kaasa #estonian
saamisele. Teiseks on see grupp suhteliselt põrandaalune, esimene kord kui ma nägin kedgi sellest midagi postitamas oli Noriko eile ja sellest
gruppist sain ma teada alles ca kuu aega tagasi peale üle aasta mängimist). Peaasi, et see thread aktiivne oleks. Kui see thread ilusti
aktiivseks saadakse, võib ka teha feature request-i ja siis saate oma tähekesi sinna loopida. See #estonian ei ole võimatu, inimesed peavad
lihtsalt viitsima midagi teha selle nimel. Selle saamine tulebki pikk protsess. (spaced, et oleks parem lugeda)
Kuna #balkan on viimane lisatud chat channel siis tegin natuke research-i ja otsisin välja kuidas nad selle said.
(NB! Kõik quote-id on moderaatorite poolt ja sellest threadist t/152009)
Kas ei tundu mitte tuttav? Põhimõtteliselt sama situatsioon mis meil oli. Tehti see channel kuidagi ära, aktiivsust polnud ja läinud see oligi. Kui me soovime seda channelit saada siis peame näitama aktiivsust. (duh?)deadbeat wrote: 819
so i've done some looking into this, #balkan was almost never used in the first place. no wonder it was removed. if #balkan is to come back, we're going to need proof of activity
Sellepärast ma seda threadi elustada püüdsingi. Kui see thread käima saadakse ja inimesed siin pidevalt räägivad, on meil hea võimalus näidataMarcin wrote: 411m5q
Make people which are going to use channel post here.
meie aktiivsust ja saada see chat channel. Kasutage seda threadi nagu see oleks #estonian. Rääkige mappidest, mappimisest,
pro player draamst/headest playdest, eesti mängijate draamast/headest playdest, küsige abi kogenud mängijatelt, küsige mappe,
soovitage mappe, korraldage multi lobby-sid, rääkige millest iganes.
(Jah, seda kõike saab teha ka siin aga see ei aita kuidagi kaasa #estonian
saamisele. Teiseks on see grupp suhteliselt põrandaalune, esimene kord kui ma nägin kedgi sellest midagi postitamas oli Noriko eile ja sellest
gruppist sain ma teada alles ca kuu aega tagasi peale üle aasta mängimist). Peaasi, et see thread aktiivne oleks. Kui see thread ilusti
aktiivseks saadakse, võib ka teha feature request-i ja siis saate oma tähekesi sinna loopida. See #estonian ei ole võimatu, inimesed peavad
lihtsalt viitsima midagi teha selle nimel. Selle saamine tulebki pikk protsess. (spaced, et oleks parem lugeda)