Sign In To Proceed 435v5c

Don't have an ? 473g1v

osu! to create your own !
forum

Eesti keel (Estonian) 3z6q24

posted
Total Posts
354
Topic Starter
Tere kõigile osuritele!

Vaadates et on olemas Läti ja Leedu spetsiaalsed threadid siis miks ka mitte teha Eesti oma (see teeks ka alguse #estonian kanali tekkimisele).

Kui olete huvitatud siis võiks näiteks algatuseks endast midagi kirjutada. Rääkida oma osu elust, millest see alguse sai jne :P

Ise alustasin mängimist 2013.aasta suvel. Kasutaja tegin veel enne pool aastat seda aga esimene arvamus mängust oli kohutav kuna ei mõistnud midagi veel sellest. Siis kui uuesti mängima hakkasin ja oma lemmikuid laule proovisin siis kuidagi see osu! maailm nakatas mind ära ja nüüd ilma selleta enam ei saa :D
w
Banaan > kõik
Vaevalt #estonian teist korda tuleb, aga proovida võib. 8-)
: o
Kui vabariigi saime, siis punnitame #estonian chati kah ära, teeme kas või inimketi peppy maja ukse ees
SnowBl4ck-
Ise hakkasin umbes 5 kuud tagasi mängima, tundus suht tore mäng ja hakkasin pikemalt mängima. Kodukohas paar inimest mängisid ka veel enne mind, aga nüüd enam ei mängi ja olen siis siin #OneManArmy-na :P PP peale ei mängi, mängin rohkem elamuse peale ;)
Topic Starter

Kafaru wrote: 283p15

Ma olen ainult kuulnud sellest et kunagi väga ammustel aegadel see #estonian channel õitses. Praegu on ikka neid eestlasi kordades ka rohkem, et lootust peaks olema :D
probleem on selles, et enamus meist teavad juba üksteist

hakkasin 1. septembril 2 aastat tagasi mängima, sest sõbrad mängisid stepmaniat ja ma tahtsin ka ja ma ei osanud ja nad ütlesid et 'näe see on lihtsam'. päris äge tundus, ja siis kogemata jõudsin ma kuidagi selleni, et ma olen seda raptri arvestuse järgi 10 päeva mänginud (aga tegelikult on veel rohkem, sest raptr on ainult mingi viimase aasta aega lugenud.) happy little accidents või midagi sellist.
esimene goal map oli/on https://osu-ppy-sh.jeuxcrack.net/s/49739, millest ma olen [TOUCH THE RAINBOW!] ära teha suutnud.
kõige vihatum map on https://osu-ppy-sh.jeuxcrack.net/s/127712 [Delis' Insane], sest see vihkab mind ja ma ei suuda seda endiselt ära S-ida.
esimene pässitud Insane oli https://osu-ppy-sh.jeuxcrack.net/s/52361, ja ma olin sellest nii sillas, et ma tegin oma esimese ja siiamaani viimase osu! video, mis on nüüdseks nii kuradi halb, et nutt tuleb kurku (peamiselt seetõttu, et video on peal, skin on default ja ma ei oska absoluutselt spinnida) (täiega ei nuta sellepärast, et see on nüüdseks pisut sentimentaalne):

(haip haip, kui mu channelis juba olete siis vaadake mu nightcoresid ka, haip)

kõige paremini tulevad välja accuracy ja jumpid (selle tõttu), kõige jubedamad on aim ja spinnimine.
kõige ekstreemsem koht, kus mänginud olen, on kas animatsuri mängutuba või saksa keele klass, peale seda, kui ma ShadowSoulist esitluse olin teinud (pidime rääkima ühest kuulsast sakslasest. õpetaja oli millegipärast sellega nõus.) ja õpetaja koos klassikaaslastega otsustasid, et nad tahavad seda mängu näha. päris jube oli. feilisin poole mapi peal (aga ma süüdistan siiamaani selles seda ilgelt jama hiirt, mille ma arvutiklassist selle peale laenasin).

midagi muud enam pähe ei tule, mida öelda.
No siin on ikka korralik pidu :D
SnowBl4ck-
Kui ma küsida võin, mscotard? Kas see oled sina ise enda avataril? Pagana kena ;)
SnowBl4ck-
Ja kui oskate öelda, mis on teie tugevad küljed beatmappides? Endal Hiddeni ära lugemine ja DT <3

SnowBl4ck- wrote: 36632v

Kui ma küsida võin, mscotard? Kas see oled sina ise enda avataril? Pagana kena ;)
Jah, see olen mina. : D

SnowBl4ck- wrote: 36632v

Ja kui oskate öelda, mis on teie tugevad küljed beatmappides? Endal Hiddeni ära lugemine ja DT <3
mainisin varem, accuracy ja jumpid. DT ei loe minu meelest eraldi oskusena, sest sama hästi võid ka lihtsalt kiiremaid mappe mängida, aga see on isiklik arvamus ja kellegiga vaidlema selle üle küll ei hakka.
Jagame pilte oma battlestationitest kah? >_>

Pooldan ideed :D
Kuigi ise olen veel algaja, kuu aega mänginud umbes.
Okay, ss ma ka üritan midagi öelda, alustasin mängimist 2 aastat tagasi. Ma otsisin "Audiosurf" taolist mängu ning kogemata leidsin Osu!
Mai tea mida veel öelda... Praegu õpin HDHR mängima ning minuarust minu tugevad küljed Osus on Jump'id
Minu vaene set

Kõik minu vaese seti asju ning hindu saate näha minu profiilil
- Hazzardino ^^
.
kunagi suve lõpus leitud mäng täiesti juhuslikult :D aga võiksküll mingi eesti chat vms olla :D
alustasin kuu aega tagasi mängimist, isin eile oma esimese insane mapi ja sain B rangi :)

tugevad küljed on hardidel A saamine

Riddle wrote: 24w4a

alustasin kuu aega tagasi mängimist, isin eile oma esimese insane mapi ja sain B rangi :)

8/8 gr8 b8. vaatasin väga pikka aega uduse pilguga su profiili ja mõtlesin, kuidas see võimalik on. peaks vist pisut tihemini magama

Tupsu wrote: 3m214x

8/8 gr8 b8. vaatasin väga pikka aega uduse pilguga su profiili ja mõtlesin, kuidas see võimalik on. peaks vist pisut tihemini magama
ma ise mõtlesin ka et see ei ole võimalik aga ma tegin ikka ära ja isin selle insane mapi

Ronaid wrote: p4m65

Kafaru wrote: 283p15

Ma olen ainult kuulnud sellest et kunagi väga ammustel aegadel see #estonian channel õitses. Praegu on ikka neid eestlasi kordades ka rohkem, et lootust peaks olema :D
Õitsemisest oli asi kaugel. See kanal eksisteeris kaks päeva, juttu ei jätkunud seal kauemaks ja siis oli see juba tulega tapetud. Loota ju võib, aga ma ei usu, et see kanal enam kunagi ilmavalgust näeb.

Mänginud olen aastast 2012, mil killller54 AniMatsuril ja ka pärast seda mängu demonstreeris. Tegin konto, vaatasin, et phäh, mina selle tobedusega hakkama ei saa ja aega ei raiska, unustasin kuuks ajaks ära. Mingi hetk hakkasin rohkem mängima, lendasin ka 10 000 ranki sisse, olin Eestis mingi aja #6, käisin OWC-l tiimikaptenina B-sid korjamas ja raegquittisin ka. It was wild from start to finish. Nüüd olen viimase aasta vaikeolekus kolm korda nädalas vihahooge esile kutsunud, septembrist saati tiksun kooliarvuti vahendusel hommikuti mängus ja siunan mängu ja peppyt ja kõike, mida saab, sest minu enda läpakas ei ole enam võimeline mängu normaalselt jooksutama (ja isegi paremad arvutid ei ole, nagu mu igahommikused klikkimised demonstreerivad, aga seepi suhu mulle, va jumalate halvustajale, eks).
Mingi aeg sai Youtube'i ka enda replaysid topitud. Suurim saavutus siiani on Shotgun Senorita FC. Tugevaim külg oli vähemalt vanadel headel normaalselt töötava osu! aegadel spinnimine (kunagi sai 430+ spinnitud, good times).
Ah jaa, ma olen algusest peale digilaua peal mänginud. See esimene "nope" tuli hiire kasutamisest ja näilisest saamatusest, kuni killller54 digilauaga mängu näitas.

Noriko wrote: 1o5ec

Shotgun Senorita FC
üks minu vihatumaid mappe

Shotgun Senorita FC
üks minu vihatumaid mappe
Ja sellepärast mul selle alistamise üle nii hea meel ongi. :3

nii kurjalt kohe :(

nii kurjalt kohe :(
Eh, mis kurjalt. Jagan emotsioone, Shotgun Biatch on mul pikalt vihkamislistis olnud, sest see tundus täiesti võimatu mapina.

Eh, mis kurjalt. Jagan emotsioone, Shotgun Biatch on mul pikalt vihkamislistis olnud, sest see tundus täiesti võimatu mapina.
listi sobib ka hoshizora ja remote control

nii kurvad mapid lihtsalt
Kuna paljud on juba aastaid mänginud ja teavad üksteist, otsustasin ka midagi kirjutada, sest ise ma peaaegu kedagi ei tea.
Proovisin osu! esimest korda umbes 9 kuud tagasi ja see tundus nii raske, et andsin nädala pärast alla. Taasavastasin 5 kuud tagasi ja viimased 3 kuud on olnud see põhimõtteliselt ainus mäng, mida mängin.
Halp, olen vist sõltuvuses. :c
Avastasin Osu! 2 aastat tagasi. Olin algselt väga hooked, mängisin ka OWC'l. Kahjuks pole 5 kuud juba korralikult mänginud, sest motivatsiooni lihtsalt pole...
Avastasin osu aastal 2012 Kevadel, mängisin seda umbes nädal aega ning unustasin selle täielikult ära.
Aasta aega tagasi tänu uuele klassivennale hakkasin uuesti mängima ning olen siiamaani hooked.
Tavaliselt üritan rohkem väga raskeid mappe läbida selle asemel et rankida või üldse effektiivselt areneda. :D

Tiger Claw wrote: 4p2w6g

Avastasin osu aastal 2012 Kevadel, mängisin seda umbes nädal aega ning unustasin selle täielikult ära.
Aasta aega tagasi tänu uuele klassivennale hakkasin uuesti mängima ning olen siiamaani hooked.
Tavaliselt üritan rohkem väga raskeid mappe läbida selle asemel et rankida või üldse effektiivselt areneda. :D
Raskeid mappe mängides arenebki ju päris efektiivselt(?) : D

mscotard wrote: 94d3f

Kiirus areneb küll kuid ma ei pannud piiisavalt rõhku accuracy-le nii, et nüüd pean ära elama halva accuracy-ga :D

mscotard wrote: 94d3f

Kiirus areneb küll kuid ma ei pannud piiisavalt rõhku accuracy-le nii, et nüüd pean ära elama halva accuracy-ga :D
Ja ma olen ainult accuracyle rõhku pannud ning kiirus täielikult puudub.

Seda kõike peab tasakaalus hoidma :D Harjutan praegu HDHR-i, et saada accuracy korda aga sellega läheb väga kaua aega =/

Seda kõike peab tasakaalus hoidma :D Harjutan praegu HDHR-i, et saada accuracy korda aga sellega läheb väga kaua aega =/
HDHRiga läheb väga kaua aega isegi siis kui hea accuracy on juba.
necro
Lawrick_old

Vahukomm wrote: 5n183h

necro
more gravedig
Hellu :oops:
Tere!

Thread elustatud?

EDIT: nope
Topic Starter
Tere!
Avastasin, et siin väike liiklus tekkinud :)

Rääkige siis kuidas teil läinud on vms
Sain #1, puudub motivatsioon rankida, mängin turniiridel, ei võida, muutun iga päevaga aeglasemaks... ;_;
Mängin ainult enda lõbuks, samuti puudub motivatsioon/tahtmine rankida.
What if I am estonian but with low knowledge of estonian language? o.o
ei viitsi mängida, seda enam et mingi kahtlaselt peaaegu RSI laadne asjandus nähtavasti tekkida tahab. lapsed, painutage oma käsi igapäevaselt

SouThhy wrote: 125t4y

I'm sure we can accommodate you, though usually the irc chats and forum threads are divided purely between languages
I doubt everyone will start writing every post in two languages but you can always ask if you're curious about something
SnowBl4ck-
Sain Eesti top #100 sisse, olen hakkanud kiiremaks ja erinevalt Kafarust ja Tiger Clawst on mul motivatsiooni palju ja tahtmine rankida :3 Aga selleks peab vaeva nägema, mis praegu kooli tõttu on vägagi raske.

Tupsu wrote: 3m214x

I'm sure we can accommodate you, though usually the irc chats and forum threads are divided purely between languages
I doubt everyone will start writing every post in two languages but you can always ask if you're curious about something
I actually knew that already, hhhehehe

But thanks still
SnowBl4ck-
Unustasin lisada, et mu acc on sedavõrd halb, et ma ei saa üldse pp ;W;
Topic Starter

Umm. Just say that you estonian language orsth ;)

It's okey if you don't know it good. You can always practice it more i guess. Practice makes perfect!
Kõik nii heaks saanud selles mängus, ma vaikselt lonkan taga.
Tere kõigile eestlastele kes osu mängivad :)

Oleks tore kellegagi koos mängida kui aega on.
Hei, vahvad mängijad :D
peppy palun tee #eesti reaalsuseks

Octopusgirl wrote: 5l6w2f

+1
Topic Starter

Octopusgirl wrote: 5l6w2f

oleks tore kui peppy oskaks eesti keelt :D
Lawrick_old
osu on sitt mäng

ning #eesti won't happen, kui me just 100 korda suuremaks ei kasva. Ei loodaks sellise asja peale ka.

Lawrick wrote: 1d26q

osu on sitt mäng

ning #eesti won't happen, kui me just 100 korda suuremaks ei kasva. Ei loodaks sellise asja peale ka.

Jep, #eesti ei juhtu. Aga #estonian küll :oops:

osu on sitt mäng

¯\_(ツ)_/¯
Hey, hetkel õpin tabletit mängima ja proovin edasi areneda, kaugemale,kõrgemale!!!

#eesti won't happen, kui me just 100 korda suuremaks ei kasva. Ei loodaks sellise asja peale ka.
notto disu shitto agen pls
#estonian ei näe oma teist tulemist ja sellel pole mõtet ka tbh, rääkige FBs vms
(link meie FB gruppi)

osu on sitt mäng
+1

#estonian ei näe oma teist tulemist ja sellel pole mõtet ka tbh, rääkige FBs vms
(link meie FB gruppi)

Eraldi chat channel-i jaoks on vaja, et ca 30-50 inimest oleks enamus ajalt selles chatis. Natuke aega tagasi lisati #balkan, seal alati umbes 30-40 inimest sees. Eestis on kuskil 40-50 inimest sees prime tundidel, see arv kasvab vaikselt kuskil 100-ni ja see #estonian polegi nii võimatu. Inimesed peavad lihtsalt piisavalt aktiivsed olema.
Topic Starter

Don't be so pessimistic. Mida meil kaotada on? See on ainuke võimalus kuidas saada see #estonian channel. Meid on ikka päris palju ja suht tore oleks, kui saaks ka kõikidega rääkida. Facebooki chatid ja skype chatid pole kahjuks kõigile päris kättesaadav ja mulle endale ka need ei meeldi.

Eraldi chat channel-i jaoks on vaja, et ca 30-50 inimest oleks enamus ajalt selles chatis. Natuke aega tagasi lisati #balkan, seal alati umbes 30-40 inimest sees. Eestis on kuskil 40-50 inimest sees prime tundidel, see arv kasvab vaikselt kuskil 100-ni ja see #estonian polegi nii võimatu. Inimesed peavad lihtsalt piisavalt aktiivsed olema.
+1
Okei, tuleb väike wall of text arvatavasti.

Kuna #balkan on viimane lisatud chat channel siis tegin natuke research-i ja otsisin välja kuidas nad selle said.

(NB! Kõik quote-id on moderaatorite poolt ja sellest threadist t/152009)

deadbeat wrote: 819

so i've done some looking into this, #balkan was almost never used in the first place. no wonder it was removed. if #balkan is to come back, we're going to need proof of activity
Kas ei tundu mitte tuttav? Põhimõtteliselt sama situatsioon mis meil oli. Tehti see channel kuidagi ära, aktiivsust polnud ja läinud see oligi. Kui me soovime seda channelit saada siis peame näitama aktiivsust. (duh?)

Marcin wrote: 411m5q

Make people which are going to use channel post here.
Sellepärast ma seda threadi elustada püüdsingi. Kui see thread käima saadakse ja inimesed siin pidevalt räägivad, on meil hea võimalus näidata

meie aktiivsust ja saada see chat channel. Kasutage seda threadi nagu see oleks #estonian. Rääkige mappidest, mappimisest,

pro player draamst/headest playdest, eesti mängijate draamast/headest playdest, küsige abi kogenud mängijatelt, küsige mappe,

soovitage mappe, korraldage multi lobby-sid, rääkige millest iganes.

(Jah, seda kõike saab teha ka siin aga see ei aita kuidagi kaasa #estonian

saamisele. Teiseks on see grupp suhteliselt põrandaalune, esimene kord kui ma nägin kedgi sellest midagi postitamas oli Noriko eile ja sellest

gruppist sain ma teada alles ca kuu aega tagasi peale üle aasta mängimist). Peaasi, et see thread aktiivne oleks. Kui see thread ilusti

aktiivseks saadakse, võib ka teha feature request-i ja siis saate oma tähekesi sinna loopida. See #estonian ei ole võimatu, inimesed peavad

lihtsalt viitsima midagi teha selle nimel. Selle saamine tulebki pikk protsess. (spaced, et oleks parem lugeda)
whoaaa ma pole nii häid hüppeid veel vist kunagi teinud: https://www.dropbox.com/s/gh15ffyyzya5p ... u.osr?dl=0
map on https://osu-ppy-sh.jeuxcrack.net/b/304154
keegi tigerist pilte tahab v?
Mul on enda varud

Genny wrote: i4z5r

Mul on enda varud

Bring them our way ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ei tea, südametunnistus hakkab piinama. ei tegelt tiger otsib mind üles ja tapab ära D:
EDIT: 69. postitus!! jess
69, ayyyyyyyyyyyy lmao
järgmiseks saab minu omaks selle threadi 420. postitus
Ja siis 1337, 9001 ja teised toredad numbrid
Topic Starter
Suured plaanid suured plaanid. Genny broneerimas ilusaid numbreid
Sliderstreamid on saatanast

4c52 wrote: 1g2m3u

Sliderstreamid on saatanast

I feel you. Ma ei suuda üldse lugeda neid ;-;

I feel you. Ma ei suuda üldse lugeda neid ;-;
kuidas sul üldse lugemisega läheb tänapäeval? :D
AR10 kohustuslik kirjandus atm :P vaikselt hakkab midagi looma
Holy shit. :o

Ekoro on hull lihtsalt :D
Thread literally surnud jälle.

Rääkige oma spinner progressist. Kui ma alustasin siis lugesin midagi sellist, et "spinnerid on lamp, mitte kellelgi pole spinneritega probleeme" aga nüüd kus ma juba peaaegu mängida oskan tuleb välja, et see pole päris tõsi.
Kui mul käed soojad pole tulevad 100, 50 ja missid suht tihti, käsi soe siis on average spin 200-250rpm aga isegi siis ei lähe käsi vahepeal üldse käima. Boonus punktid enamasti kauge unistus.
Kuidas teil spinneritega progress tuli? Panite kohe 470? Läks sitasti ja muutsite midagi paremuse poole?
Eeh, kuskil 280-300 spinnin, mitte eriti hästi. Kui täiesti alustasin ja hiirega spinnisin tundus see võimatu, tabletiga läks asi kergemaks. Nüüd oleneb sellest kas pen on enne spinnimist korralikult käes :D
Topic Starter
https://www.youtube.com/watch?v=VIpqAmPwuRo
See tüüp räägib, et paremakäelised peavad spinnima vastupäeva, et siis palju parem. Ma olen ka paremakäeline aga ikka spinnin päripäeva ja kui normaalselt mängin siis spm ~350 midagi. Ma ei oska üldse counter clockwise spinnida x:
Ma just spinningi vastupäeva, tundub naturaalsem kuidagi. Aga see on täiesti "nii nagu alustasid, nii mängid" asi imo.
hallo, ich heisse kartoffel

4c52 wrote: 1g2m3u

Thread literally surnud jälle.

Rääkige oma spinner progressist. Kui ma alustasin siis lugesin midagi sellist, et "spinnerid on lamp, mitte kellelgi pole spinneritega probleeme" aga nüüd kus ma juba peaaegu mängida oskan tuleb välja, et see pole päris tõsi.
Kui mul käed soojad pole tulevad 100, 50 ja missid suht tihti, käsi soe siis on average spin 200-250rpm aga isegi siis ei lähe käsi vahepeal üldse käima. Boonus punktid enamasti kauge unistus.
Kuidas teil spinneritega progress tuli? Panite kohe 470? Läks sitasti ja muutsite midagi paremuse poole?
Lihtsad tipid 0 talendiga mängijalt, et kuidas spinneritel paraneda.

1.Leia kumba pidi paremini tuleb, kas päri- või vastupäeva.
2.Keskendu, et spinniks ikka korraliku ringikuju - minu puhul aitas, et keskenduda just käega rohkem vertikaalses suunas liikumisele, et ei spinniks pigem sellise horistontaalse ovaali moodi enam.
3.Mul oli pikka aega hiirel raske head grippi saada(läikiva pinnaga hiir), niiet lõpuks ostsin selverist mingit suvalist tekstiilteipi ja lõikasin strateegiliselt juppe, et kohad, kus sõrmed puutuvad hiirt ennast oleks kaetud.
4.Lülita Windows Aero välja.
5.Play more
Btw kellelgi mõndasid häid square harjutamise mappe peale Story of my Wife pakkuda oleks?
https://osu-ppy-sh.jeuxcrack.net/b/257872 Ainuke square prac map mille ma leidsin endal peale Story of my Wife. Äkki sobib :P

Seal tavalist jump prac ka jms juures. Mingi üleüldine prac set.
Mul paar versiooni sellest mapsetist olemas, aga see on ikka päris ropult raske.

EDIT: Tegelt isegi kannatab ära, kuid 4:42 normaalselt hoida neid square veits palju, hiir triivib veits liiga palju selle aja peale.
show more
Please sign in to reply.

New reply 1b384i