Sign In To Proceed 435v5c

Don't have an ? 473g1v

osu! to create your own !
forum

Lietuvių (Lithuanian) 64g2r

posted
Total Posts
605
show more

wysnius wrote: 3q2i3g

Yra dar kas ?
Visi.
Ne, nieko cia nera :D
Topic Starter
Aiškiai parašyta thread'o pradžioj kam rašyt jei norit į skype chatą

Kyouma wrote: 1p3m6u

Aiškiai parašyta thread'o pradžioj kam rašyt jei norit į skype chatą
Primesk i skype chata, skype name: theskyro
Dekui ir sveikinu su praejusiu. :D
Kas Lietuvai owc atstovauja?

Magic Grill wrote: 55533a

As ir noriu suzinot, bet bijau klaust zmoniu :(

Ok nvm. Sako LT top 5 + strategijus

Zinkon wrote: 5o6u3k

As ir noriu suzinot, bet bijau klaust zmoniu :(

Ok nvm. Sako LT top 5 + strategijus
ty :)
And we're IN !
GLHF I'm jealous I'm not good enough for them stuffs :L
Hype :)
gaila, kad nieko nelaimėjom, bet bent jau pabandėm, thanks LT owc team \:D/
Tai, kad nėra apie ką diskutuoti čia.
Diskutuoti visada yra apie ką, bėda tame, kad nėra diskutuojančių.
Hey,
sveikinu visus brolius lietuvius su šventėmis ir linkiu jums visiems daug self-improvement in osu! ir IRL! :D
Su Kalėdom visus! :)
merry kalėdos
Sveiki, taigi esu Ridas, man 16 metu, zaidziu osu apie 6 men su pertraukomis. Skype: dzekasx
why no one kalbėti

čia liūdna be

Auji wrote: 716p5i

why no one kalbėti

čia liūdna be
Lietuviai nemėgsta bendraut. Too nerdy people. That's why.
Hey hey!
Gal dar skype grupė yra? Or something fun is happening?
yra, kaip pirmam poste parašyta - duokit savo skype ir pridės.
Oh yeah yeah! Thank you!
Anksti osinate matome!

DarkMamba wrote: 513q2x

why no one kalbėti

čia liūdna be
Lietuviai nemėgsta bendraut. Too nerdy people. That's why.
/me slaps darkmamba
y u do dis
What is happening? Kind of confused :O
Ką veikiate?
Sveiki.
Mano vardas Valdas, man 14 metų, pradėjau žaisti Osu maždaug prieš 4 mėnesius. Prieš 2 mėnesius pradėjau žaisti Taiko modą ir dabar bandau tobulėti.
Jei prireiks kokios nors pagalbos, padesiu ._.
Turiu gerą tema...

Kurį pirštą naudojat singletap?

Turiu gerą tema...

Kurį pirštą naudojat singletap?
The middle finger my friend.
dažniausiai middle, bet galiu su abiem.
aš tai index.....
#indexforeveralone
Anksciau alternate'inau viska, po to pradejo pintis pirstai, kai sunkesnius mapus pradejau zaist, tai kazkaip gavos, kad pradejau singletappint su abiem pirstais pakaitom - su vienu kokias 15 sek, su kitu po to.. Dabar kazkaip singletappinu viska su index, bet ant slaideriu grupiu pailsejimui alterneitinu.

/me slaps darkmamba
y u do dis
Tss, tai tiesa. : ) Tiesiog pabendravęs (-usi) suprasi. : )

/me slaps darkmamba
y u do dis
Tss, tai tiesa. : ) Tiesiog pabendravęs (-usi) suprasi. : )
B-bet.... ;n;
Kai neturi apie ką su žmogum bendraut, taip ir būna.

Kai neturi apie ką su žmogum bendraut, taip ir būna.
Apie ką ir kalbu. Lietuviai tokie jau žmonės: labiau pasigirt kokiais rezultatais ar savo sugebėjimais nei šiaip pabendraut. ; )
nemanau, kad dauguma įsijungia osu, kad pabendraut :D
priklauso apie kokį bendravimą kalbam :')
Tai va, kokio dar bendravimo jūs čia norit?
Ilgalaikio :DD

Šelmis blemba. ; D

Šelmis blemba. ; D
:)
Sveiki,
Esu Gvidas, man 16. birželio pradžioj užmačiau LOLYOU (twitch.tv/lolyou) žaidžiant OSU, tai pameginau ir užkabliavo.
Žaidžiu dėl malonumo/laiko stumimo. Lietuvoj šiuo momentu esu 598 vietoj.
labas

isimink šia frazę
"pls enjoy game" - rrtyui

Razekk wrote: 3wm36

Lošiu tik su pėle kad būtų sunkiau.
man įdomu kiek laiko tavo pėlė atlaikys streamus kol nepradės double clickint ar išvis neveikt.

Strategas wrote: 6rx5o

Razekk wrote: 3wm36

Lošiu tik su pėle kad būtų sunkiau.
man įdomu kiek laiko tavo pėlė atlaikys streamus kol nepradės double clickint ar išvis neveikt.
naujas shizuru

naujas shizuru
pati tu negraži

Strategas wrote: 6rx5o

naujas shizuru
pati tu negraži
<3
Sveiki, kaip matau šis čhatas dar ir kaip gyvuoja :D
Tai vat. Noriu prisitatyti, Esu Mindaugas man 17, gyvenu Utenoje.
Osu žaidžiu daugiau nei metus. Malonu matyti aktyvius žmones musų mažoje valstybėlėje. :D Skype: mindze741852
llabas
^^ Sveikas Mindaugai.

kLeptO wrote: 71362v

^^ Sveikas Mindaugai.
labas gražuoli
Kokie jūsų mėgstamiausi maisto receptai?
Mano favoritai tai kotletų sriuba su kebabų koše. Manau labai gerą turi naudingų medžiagų pasiskirstymą.
spageti valgiau sendien su surio padazais
bet kas ką strategas man duoda

laik favorite subskribe
subscrub to klebto

Taip pat noriu pasveikinti Strategą su garbingu 50k playcount jubiliejum 8-)
aš ir sveikinu
ačiū ačiū :(
Mūsų meistras pasiekė next level rank.

yes
best meistras
pastatom jam šventyklą ta proga kad jis pasiekė 420

laik favorite subskribe

>tfw copyright

Midgetas wrote: 2oag

laik favorite subskribe

>tfw copyright
not anymore.
Hai guise kyo is magic grill naow :333333

Hexas wrote: 3mw18

Dat cursor :DDD 10/10 m8

trūksta rotacijos, 9/10
gražus veidas, todėl 9.1/10
Niggers.

Ren wrote: 3s645r

Niggers.
Hey!
Topic Starter

Gal jau nebesidaryk tos gedos ir taip supranta zmones, kad tu nelabai protingas ;)

Gal jau nebesidaryk tos gedos ir taip supranta zmones, kad tu nelabai protingas ;)
Nu as bent nematuoju IQ pagal pp :^) ir gal is dalies tu teisus, reiketu man nustot stumt ant vaiku :^)
Hexas is dominating
Vyrai ir tai musu community nera didelis taigi nedarykime sau gedos ir nesipykime nes Kristus yra sakes jog atgailos sulauks tik tie kurie dorai gyvens bei elgsis todel turetume susitelkti i bendradarbiavima bei bendru tikslu siekima kad pasiekti pergale vardan sv. Marijos su geranorystes ideja kuri kyla is musu sirdziu gelmiu neprasiverusiu niekam kitam tik kaip mums patiems kadangi vienybes mes siekiame kartu

Mazzerin wrote: 3d2k2l

Vyrai ir tai musu community nera didelis taigi nedarykime sau gedos ir nesipykime nes Kristus yra sakes jog atgailos sulauks tik tie kurie dorai gyvens bei elgsis todel turetume susitelkti i bendradarbiavima bei bendru tikslu siekima kad pasiekti pergale vardan sv. Marijos su geranorystes ideja kuri kyla is musu sirdziu gelmiu neprasiverusiu niekam kitam tik kaip mums patiems kadangi vienybes mes siekiame kartu

But I'm a robot and don't believe in religion

kas tas kristus

Too late, Kyo's ego is going through the roof!
You just gotta learn to love <3

Oh who am I kidding
myliu šitą mūsų community
Topic Starter
Vieni vaikai uzaugo, kitu atsirado. Hexai savo tokiais apgailetinais budais bandydamas mane izeist verti abejot kuris cia vaikas :))
Sitam community esi niekas kaip tik randomas kuris bando susilaukt demesio vaikiskai issipisinedamas.

Vieni vaikai uzaugo, kitu atsirado. Hexai savo tokiais apgailetinais budais bandydamas mane izeist verti abejot kuris cia vaikas :))
Sitam community esi niekas kaip tik randomas kuris bando susilaukt demesio vaikiskai issipisinedamas.
Vien kad kreipi y mane demesi rodo koks vaikas esi :DD
Guys guys guys guys.
this is only game ^^
but hexas does better
edit: kyouma neišvaikėk dėl šio community :3

Too late, Kyo's ego is going through the roof!
No

Don't do it.
Realiai tai galečiau betkada sustot, tačiau Kyoumos ego neleistu taisyt situacijos, kadangi jis užsišikes kaip kžn, biški tik ka iškart panic mode pradeda varyt, kažka stumt bando ir panasiai, neduok dieve kamnors parodysi kad gavai geresnį score už jį tai vpš pakars vietoj. Elgtusi nors karta kaip normalus žmogus tai ir nebutu situ problemu IMO :roll:

(Butu turbut net užtekę tiesiog paprasyt nustot, bet kai jis kazka atraso ir prie to pacio bando kazka stumt tai nežinau net)

(Butu turbut net užtekę tiesiog paprasyt nustot, bet kai jis kazka atraso ir prie to pacio bando kazka stumt tai nežinau net)
his problems

Realiai tai galečiau betkada sustot, tačiau Kyoumos ego neleistu taisyt situacijos, kadangi jis užsišikes kaip kžn, biški tik ka iškart panic mode pradeda varyt, kažka stumt bando ir panasiai
Is sono ziurint aiskiai matos, kad tu pats ji baitini su savo shudinom zinutem skype ir cursoriais visokiais, cia bet kuris uz tokiais nesamones gruzo israsytu tau.

neduok dieve kamnors parodysi kad gavai geresnį score už jį tai vpš pakars vietoj. Elgtusi nors karta kaip normalus žmogus tai ir nebutu situ problemu IMO :roll:
Patikek nei jam, nei kam nors kitam neidomus tie tavo 80% scores kur is veido i klaviatura visa map dauzai, kad combo palaikyt, visiskai neimpressive. :D Turbut taves irgi nejaudina scrubai kurie nuo taves ant 2k pp atsilieka, get the hint? ;)

Jis taves nieko paprasyt neturi, man isvis butu pamoina atrasyt tau ka nors bunant jo vietoj. Gali jau nusileist ant zemes uztenka cia tu spektakliu.

Turbut taves irgi nejaudina scrubai kurie nuo taves ant 2k pp atsilieka, get the hint? ;)
Nevisai, kadangi man kaiptik idomu ziuret kaip zmones progresuoja.

uztenka cia tu spektakliu.
k

Zinai is pradziu galvojau dar px zmogelis buvai, pasirodo tiesiog y kyo subine sulindes giliai, oh well, I'm done here I guess.

Sėkmės toliau matuojant IQ pagal PP :^)

Nevisai, kadangi man kaiptik idomu ziuret kaip zmones progresuoja.
Zinai yra skirtumas tarp zmogaus kuris dalinasi savo progresu ir zmogaus kuris atsiuncia kazkoki shit score su C raide ir spamina chata "rip kyouma rip kyouma hahahaa shit streamer", cia ne progreso rodymas, o demesio trukumas, metas uzaugt butu.

Zinai is pradziu galvojau dar px zmogelis buvai, pasirodo tiesiog y kyo subine sulindes giliai
Tiesiog tu visus esi uzpises su savo tais screenshotais ir gyrimaisis, patikek ne mam vienam juoka kelia, teamspeake tavo vardas kaip meme naudojamas. Negalejau sedet ir nieko nesakyt, kai tu cia kazkoki blatna primeti, kai istikro visiskas nulis esi ir kai visa lietuva is taves juokiasi.

oh well, I'm done here I guess.
Davai is cia.

Sėkmės toliau matuojant IQ pagal PP :^)
Davai is cia.

Nu bent jau kitu valkatom nevadinu :^)

Also get back to suckin off kyo, faggot :^)

teamspeake tavo vardas kaip meme naudojamas.
Aciu kad man skiriat tiek demesio kurio sakot kad neskiriat :roll:

ir kai visa lietuva is taves juokiasi.
Visa lietuva tai tu ir kyo ok
dramathuania
/me gauti popcorn

dramathuania
/me gauti popcorn
but not rly nes klepto galvoja kad ju tas (old school) autist chat = visa lietuva, kur kokie 3-4 zmones max sneka
edit: iskyrus zink, jis visai mldc chill guy

dramathuania
/me gauti popcorn
but not rly nes klepto galvoja kad ju tas (old school) autist chat = visa lietuva, kur kokie 3-4 zmones max sneka
minidramathuania tada :3

Aciu kad man skiriat tiek demesio kurio sakot kad neskiriat :roll:
Nu jeigu tu skaitai tai demesio skyrimu, tiesiog uz duha dauguma tave laiko.

Visa lietuva tai tu ir kyo ok
Kyoumos teamspeake nebuna siuksle tu. :D

Nu jeigu tu skaitai tai demesio skyrimu, tiesiog uz duha dauguma tave laiko.
Jokio skirtumo koks demesis, jis yra ir to man pakanka :^) also just keep taking the bait i dont mind

Kyoumos teamspeake nebuna siuksle tu. :D
Oh tai visa lietuva = kazkoks random teamspeak, gotcha.
siaip visai normaliai demesio skyrimui dabar yra, per twitch ten zmones po 100+ vieweriu turi kai kurie skyrim losdami vien
tik per konfliktus gaunam tiek daug sms

siaip visai normaliai demesio skyrimui dabar yra, per twitch ten zmones po 100+ vieweriu turi kai kurie skyrim losdami vien
Ikr, pasiziurejau kelis streamus ir visai idomu ziuret, kiekvienas streamer vis kitaip uzsimodines tai always a new experience.
ko vyrai nerymstat. juokingai atrodo kruva vyru su mazu mergaiciu avatarais pjaunasi ;)
^ +1

Fedora wrote: f1e4x

ko vyrai nerymstat. juokingai atrodo kruva vyru su mazu mergaiciu avatarais pjaunasi ;)
inb4 flamed

nes neturim daugiau ka veikt :D

radau savo antrininka, isspaudei man asara
show more
Please sign in to reply.

New reply 1b384i