this. Also, translation to Croatian.
SPOILER
Pišem ovo jer sam vidio da se je dodao #ponies kanal dok ostale zemlje koje imaju dovoljno korisnika za napraviti kanal, još nemaju svoj. Stvarno, zašto? Zbog nekakvih zabrana? Vidim da je meni sa kanalima obnovljen. Pa zašto onda ne dodate nove kanale?
Siguran sam da #hungarian treba kanal više nego #ponies i ove zajebancije... zato što to nisu jezici. Na primjer, možete ih pogledati kako pričaju na #osu kanalu. Pričali su na mađarskom zato jer nemaju svoj kanal gdje mogu pričat svojim jezikom.
Ista stvar se događa sa ostalim kanalima, kao što su #czechoslovak (ili #balkanian, za sve ove podijeljene države) ili #romanian i siguran sam da njima treba njihov kanal.
Ja ću proširiti riječ ovim malim zajednicama za podršku.
I pitam vas da pokažete ovu temu svim korisnicima sa zajednica koje još nemaju svoj kanal.
Lista kanala koji se mogu dodati:
#hungarian
#bulgarian
#czechoslovak(ili #czech/#slovak)
#romanian
(#balkanian)
#arabic
#african
#cantonese
#vietnamese
Siguran sam da #hungarian treba kanal više nego #ponies i ove zajebancije... zato što to nisu jezici. Na primjer, možete ih pogledati kako pričaju na #osu kanalu. Pričali su na mađarskom zato jer nemaju svoj kanal gdje mogu pričat svojim jezikom.
Ista stvar se događa sa ostalim kanalima, kao što su #czechoslovak (ili #balkanian, za sve ove podijeljene države) ili #romanian i siguran sam da njima treba njihov kanal.
Ja ću proširiti riječ ovim malim zajednicama za podršku.
I pitam vas da pokažete ovu temu svim korisnicima sa zajednica koje još nemaju svoj kanal.
Lista kanala koji se mogu dodati:
#hungarian
#bulgarian
#czechoslovak(ili #czech/#slovak)
#romanian
(#balkanian)
#arabic
#african
#cantonese
#vietnamese